Καλώς ήρθατε!

Η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών ιδρύθηκε το 1989. Αποτελεί κοινωφελές επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Αθήνα. Σκοπός του σωματείου είναι η προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης στην Ελλάδα, η έρευνα, η εκπαίδευση, η μετεκπαίδευση και η ενημέρωση των νοσηλευτών σε θέματα υγείας με απώτερο στόχο την ωφέλεια της νοσηλευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Νοσηλευτικών Σπουδών καλεί τα μέλη της Εταιρείας στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 4/6/2015 και ώρα 16.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα γίνει την Τρίτη 9/6/2015 κατά την ίδια ώρα και σε περίπτωση μη απαρτίας και πάλι, θα γίνει οριστικά την Παρασκευή 12/6 και ώρα 16.00 με τα παρακάτω θέματα:

1. Απολογισμός επιστημονικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων και προγραμματισμός νέων για το επόμενο έτος.
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων επομένου έτους

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στο υπόγειο του κτηρίου του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, Παπαδιαμαντοπούλου 123, Αθήνα.

Πριν τη Γενική Συνέλευση θα είναι δυνατή η τακτοποίηση τυχόν οικονομικών εκκρεμοτήτων.

contentmap_plugin
Facebook Image