Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών ιδρύθηκε το 1989. Αποτελεί κοινωφελές επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Αθήνα. Σκοπός του σωματείου είναι η προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης στην Ελλάδα, η έρευνα, η εκπαίδευση, η μετεκπαίδευση και η ενημέρωση των νοσηλευτών σε θέματα υγείας με απώτερο στόχο την ωφέλεια της νοσηλευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Παιδιατρικών Νοσηλευτών - Φροντίδα Αναπνευστικών και Αλλεργικών Νοσημάτων

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με την Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών, διοργανώνει Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Παιδιατρικών Νοσηλευτών στη Φροντίδα Αναπνευστικών και Αλλεργικών Νοσημάτων. Το Πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 200 εκπαιδευτικών ωρών, 100 θεωρία και 100 κλινική άσκηση και απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό Κλινικών Νοσηλευτών, Παιδιατρικών Κλινικών κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ, κατόχων ή μη Μεταπτυχιακού ή/και Διδακτορικού Διπλώματος σε συναφές γνωστικό αντικείμενο.

Το πρόγραμμα πιστοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Οι εκπαιδευόμενοι θα αξιολογηθούν με γραπτές εξετάσεις και από την εν γένει συμμετοχή τους στα εργαστήρια, κλινικά φροντιστήρια και κλινικά σενάρια καθώς και παρουσίαση εργασίας στο τέλος του προγράμματος. Η επιτυχία από τη διαδικασία της τελικής αξιολόγησης οδηγεί τους συμμετέχοντες σε Βεβαίωση Πιστοποίησης. Το εν λόγω Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα μοριοδοτείται με 29 μόρια επιμόρφωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην κα. Ναυσικά Βιολάκη στο τηλέφωνο 210 7461485 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Facebook Image
Joomla templates by Code-Stories