Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών ιδρύθηκε το 1989. Αποτελεί κοινωφελές επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Αθήνα. Σκοπός του σωματείου είναι η προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης στην Ελλάδα, η έρευνα, η εκπαίδευση, η μετεκπαίδευση και η ενημέρωση των νοσηλευτών σε θέματα υγείας με απώτερο στόχο την ωφέλεια της νοσηλευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

7ος Κύκλος Μαθημάτων

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τον 7ο κύκλο μαθημάτων που διοργανώνει η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών!

Το 1ο σεμινάριο έχει τίτλο "Ανάπτυξη & Εφαρμογή Νοσηλευτικών Κλινικών Πρωτοκόλλων" (26 Φεβρουαρίου –19 Μαρτίου 2013). Ο κύκλος μαθημάτων είναι υπό την αιγίδα του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ και το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 30 ευρώ. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 17.00-20.00 (4 τρίωρα αντίστοιχα) στην αίθουσα Πολυμέσων τμ. Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Παπαδιαμαντοπούλου 123).

Μπορείτε να κατεβάσετε την αφίσα και το φυλλάδιο στο κάτω μέρος της σελίδας, καθώς και την αίτηση συμμετοχής.

Η αίτηση συμμετοχής αφού συμπληρωθεί θα πρέπει να σταλεί με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 210 7461462.

Πληροφορίες – Αιτήσεις: μέχρι 15/2/2013

2107461485, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

docx7ος Κύκλος Μαθημάτων - Αίτηση pdf7ος Κύκλος Μαθημάτων - Αφίσα pdf7ος Κύκλος Μαθημάτων - Φυλλάδιο

Facebook Image
Joomla templates by Code-Stories