Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών ιδρύθηκε το 1989. Αποτελεί κοινωφελές επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Αθήνα. Σκοπός του σωματείου είναι η προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης στην Ελλάδα, η έρευνα, η εκπαίδευση, η μετεκπαίδευση και η ενημέρωση των νοσηλευτών σε θέματα υγείας με απώτερο στόχο την ωφέλεια της νοσηλευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Εφαρμογές στην Ποιοτική Έρευνα

Το Εργαστήριο Ψυχοπαθολογίας & Νευροψυχολογίας του τμήματος Νοσηλευτικής σε συνεργασία με την Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα "Εφαρμογές στην Ποιοτική Έρευνα".

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες που έχουν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο "Εισαγωγικές γνώσεις στην ποιοτική έρευνα" την ευκαιρία να εμπεδώσουν τις γνώσεις τους και να ασκηθούν στην ανάπτυξη ερευνητικού πρωτοκόλλου και στην εκπόνηση ποιοτικής έρευνας. Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν και να επεξεργαστούν ένα πρωτόκολλο σε ένα από τα θέματα που θα επιλεγούν από τις υπεύθυνες του σεμιναρίου.

Υπεύθυνες: Δ. Παπαδάτου, Θ. Μπελάλη

Διάρκεια: 21 ώρες (& το σεμινάριο των Focus Groups)

Κόστος: 80€

Το αναλυτικό πρόγραμμα επισυνάπτεται εδώ.
Facebook Image
Joomla templates by Code-Stories