Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών ιδρύθηκε το 1989. Αποτελεί κοινωφελές επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Αθήνα. Σκοπός του σωματείου είναι η προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης στην Ελλάδα, η έρευνα, η εκπαίδευση, η μετεκπαίδευση και η ενημέρωση των νοσηλευτών σε θέματα υγείας με απώτερο στόχο την ωφέλεια της νοσηλευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

9ος Κύκλος Μαθημάτων

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τον 9ο κύκλο μαθημάτων που διοργανώνει η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών με τίτλο "Εισαγωγικές Γνώσεις στην Ποιοτική Έρευνα"! Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιανουαρίου 2016 μέχρι τις 8 Απριλίου 2016 και θα λαμβάνει χώρα Παρασκευή, 16.00-19.00 και Σάββατο 09.00-14.00, μία φορά το μήνα.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 100€. Σημειώνεται ότι παρέχεται έντυπο και ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες καθημερινά, από τις 09.00 έως τις 14.00 στο τηλέφωνο 210-7461485, από την κα. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες επίσης μπορείτε να βρείτε και στο πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Facebook Image
Joomla templates by Code-Stories