Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών ιδρύθηκε το 1989. Αποτελεί κοινωφελές επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Αθήνα. Σκοπός του σωματείου είναι η προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης στην Ελλάδα, η έρευνα, η εκπαίδευση, η μετεκπαίδευση και η ενημέρωση των νοσηλευτών σε θέματα υγείας με απώτερο στόχο την ωφέλεια της νοσηλευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

8ος Κύκλος Μαθημάτων

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τον 8ο κύκλο μαθημάτων που διοργανώνει η Εταιρεία Νοσηλευτικών Σπουδών με τίτλο "Ανάπτυξη και Εφαρμογή Νοσηλευτικών Κλινικών Πρωτοκόλλων"!

Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι να ευαισθητοποιηθούν οι συμμετέχοντες σε σχέση με την εφαρμογή νοσηλευτικών πρωτοκόλλων και διαδικασιών στην καθημερινή πρακτική και να είναι σε θέση να αναπτύξουν νοσηλευτικά κλινικά πρωτόκολλά και διαδικασίες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Μαρτίου 2015 μέχρι τις 7 Μαΐου 2015 και θα λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη, 16.00-19.00. Προβλέπονται 25 θέσεις συμμετεχόντων και το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 30€. Σημειώνεται ότι παρέχεται έντυπο και ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό.

Πληροφορίες πληροφορίες είναι διαθέσιμες καθημερινά, από τις 09.00 έως τις 14.00 στο τηλέφωνο 210-7461485, από την κα. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες επίσης μπορείτε να βρείτε και στο πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Facebook Image
Joomla templates by Code-Stories